top of page

HET BELANG VAN FOTO'S IN JE BRANDING + tip voor zij die niet graag voor de camera staan


AUTHENTICITEIT


Klanten gaan steeds meer op zoek naar "echtheid". Door jezelf te laten zien ( wanneer je bijvoorbeeld aan het werk bent ) creëer je een connectie. Je laat zien dat je een mens bent met een persoonlijkheid. Het maakt je geloofwaardig en is dus de ideale bodem voor vertrouwen.


Laat dus de stockfoto's achterwege en zorg voor échte beelden van jezelf, je bedrijf, je medewerkers, je product,...SFEER


Een beeld zegt meer dan duizend woorden. En dit wordt steeds belangrijker. Klanten zijn ook steeds meer op zoek naar een beleving, laat deze dan ook zien. Laat zien hoe rustgevend het is om bij jou te winkelen, laat zien hoe gezellig het is om bij jou een kopje koffie te drinken terwijl je wacht op die kleuring van je haar...
DE PEN


Sta jij ook niet graag voor de camera? Weet je ook nooit waar je heen moet met je handen? Welkom bij de club... Mijn tip: neem een voorwerp vast. Bijvoorbeeld een pen, een iPad, een nietjesmachine, noem maar op. Doe net alsof je aan het werken bent. Dit zorgt voor dé spontane foto.


WIL JIJ OOK FOTO'S DIE BIJ JE PASSEN?

Bij GraviTess maken we foto's die uitstralen wie jij écht bent, en wat je doet. Ben je niet zo comfortabel voor de camera, geen probleem, ik maak je aan het lachen. Lees hier meer over fotografie bij GraviTess.

16 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page