top of page

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Bij GraviTess hebben we alles in huis om je on en offline communicatie tot in de puntjes te verzorgen. We hebben verschillende pakketten op maat voor elke dienst. Ook een combinatie van verschillende diensten is mogelijk! Zo creëren we een "super branding pakket" aan een mooie combinatiekorting, waarmee je meteen klaar bent op erin te vliegen!

Artboard 1_3x.jpeg

Logo & huisstijl

Of je nu net start met je zaak of je bent een gevestigde waarde die nood heeft aan modernisering. Wij helpen je aan een visuele identiteit die je merk tot leven laat komen

Wij bieden verschillende op maat gemaakte pakketten aan, inclusief de meest voorkomende merkcommunicatie en huisstijlitems. Zoals bijvoorbeeld visitekaartjes, beursstanden of social media templates.

Websites

Een one-pager of een volledige website? Geen probleem! Wij zorgen voor een prachtige, intuïtieve website die jouw zaak online zijn eigen plekje geeft. 

Van domeinnaam tot hosting, e-mailadressen, we kunnen alles voor jou opzetten. Afhankelijk van je noden kunnen we je website maken in verschillende systemen.

Artboard 9_1_3x.png
HERTA 2608 METTET-955.jpg

Fotografie

Zeer cliché deze uitspraak maar een beeld zegt nu eenmaal meer dan duizend woorden. Beelden laten zien wat je doet, wat je verkoopt, wie je bent. In een wereld waarin we aan steeds meer prikkels worden bloot gesteld, kan een foto op korte termijn een indruk na laten. 

Drukwerk

Van visitekaartjes, vlaggen, kledij, brochures, flyers, autobestickering, beursstanden tot een gigantische belettering van je vitrine, we helpen je verder. We werken samen met verschillende partners, met elk hun eigen specialiteiten. Van ontwerp tot aflevering of plaatsing, laat het maar aan ons over! 

IMG_0458 2 groot.jpeg
Ventuur Coaching Logo .jpg

Social media

Veel zaken vinden social media meer een noodzakelijk kwaad dan dat ze er plezier uit beleven of het nut er van in zien. GraviTess helpt je met veel plezier om deze taak deels van je over te nemen! 

Op basis van verschillende abbonementsformules zorgen we voor het maken (ja, we komen ter plaatse om foto's en video's te maken) het designen en het inplannen van je socialmediaposts voor je verschillende kanalen! 

126-IMG_1595.jpg

Is jouw zaak klaar om gezien te worden?

Hoe heb je GraviTess leren kenen?

bedankt voor je inzending!

logo gravitess

GraviTess

Haachtsesteenweg 166/1 

1910 Kampenhout

+32 473 86 68 31

tess@gravitess.be

www.gravitess.be

BE0764.591.315

GraviTess

Haachtsesteenweg 166/1 

1910 Kampenhout

+32 473 86 68 31

tess@gravitess.be

www.gravitess.be

BE0764.591.315

GraviTess is een full service creatief bureau waar je terecht kan voor grafisch ontwerp, webdesign, fotografie en contentcreatie. 1 contact voor al je visuele communicatie, on- en offline.  

  • Instagram
  • Facebook
Vertel me over je project!

Bedankt voor je interesse!

bottom of page